4 maj 2012

Kycklingcarbonara med pasta & chilivitlökskesella, recept,

Det blir ett till litet blogginlägg idag pga en god middag gjord av min sambo!

Idag blev det Kyckling-Kalkon-Carbonara med pasta & chilivitlökskesella
Det blev en kylskåpsrensnings-middag med sådant vi inte vill behöva slänga. Då vi hade färdigskivat smörgåspålägg av kyckling och kalkon som var kort datum på, så strimlade vi dessa och slängde i stekpannan med skivad purjolök och ca 1tsk olja (till fyra portioner) och smaksatte det hela med smoked hickory salt. Koka naturligt glutenfri pasta och släng i den i stekpannan när den är klar och låt fräsa med. Vi valde att salta mindre på pastan idag för att kunna använda lite mer av det smaksatta saltet.
Det blev ingen direkt färgsensation så servera med mycket röda och gula grönsaker till. Till detta gjorde min sambo en chilivitlökskesella på lättkesella, färsk chili, vitlök och lite smoked hickory salt. Blev grymt gott!!
Och idag lyxade vi till det med smaksatt bubbelvatten som man visst ska vara försiktig med vid viktnedgång, det sägs att en normal konsumtion är OK, och en normal anses ligga på max 0,5L/dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar