Idag blev det Kyckling-Kalkon-Carbonara med pasta & chilivitlökskesella.
Det blev en
kylskåpsrensnings-middag med sådant vi inte vill behöva slänga. Då vi hade
färdigskivat smörgåspålägg av kyckling och kalkon som var kort datum på, så strimlade vi dessa och slängde i stekpannan med skivad purjolök och ca 1tsk
olja (till fyra portioner) och smaksatte det hela med smoked hickory salt.
Koka naturligt glutenfri pasta och släng i den i stekpannan när den är klar och låt fräsa med. Vi valde att salta mindre på pastan idag för att kunna använda lite mer av det smaksatta saltet.
Det blev ingen direkt färgsensation så servera med mycket röda
och gula grönsaker till. Till detta gjorde min sambo en chilivitlökskesella på
lättkesella, färsk chili, vitlök och lite smoked hickory salt. Blev grymt gott!!
Och idag lyxade vi till det med smaksatt bubbelvatten som
man visst ska vara försiktig med vid viktnedgång, det sägs att en normal konsumtion är OK, och en normal anses ligga på max 0,5L/dag.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar